Biogents

Biogents is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van muggenbestrijding. Biogents muggenvallen zijn het resultaat van meer dan 16 jaar onderzoek naar het gedrag van muggen.

Innovatieve muggenvallen zonder insecticide

Door het bestuderen van het gedrag van muggen en wat hen ertoe aanzet om zich met bloed te voeden, was Biogents in staat om geschikte vallen te ontwikkelen. De technologie is gebaseerd op het nabootsen van de menselijke geur om muggen aan te trekken zonder insecticide.

Het doel van Biogents is bescherming te bieden tegen muggen en andere storende insecten, zowel binnen als buiten, zodat mensen zich kunnen ontspannen zonder zich zorgen te maken over parasieten.

Zij bieden een reeks producten van verschillende afmetingen, afhankelijk van het gebruik en de bestemming. Deze Biogents vallen zijn ontworpen op een milieuvriendelijke manier en zijn niet schadelijk voor nuttige insecten.

Biogents

Wetenschappelijk onderzoek voor maximale efficiëntie 

Sweetscent, die de menselijke geur nabootst.

De combinatie van deze hulpmiddelen stelde Biogents in staat om innovatieve vallen te creëren die meer dan twee keer zoveel muggen vangen als andere vallen op de markt. Getest en goedgekeurd door wetenschappers en consumenten, stellen deze vallen niet teleur.